Velkommen til vår splitter nye hjemmeside!

Hei, og velkommen til vår nye hjemmeside.

Siden i våres har vi jobbet på dugnad for å lage et nytt treningfelt for hund i Ulvikveien 23 på Tolvsrød.
Intensjonen med dette er å samle erfaring og kompetanse på hund, og å dele det med alle som har interesse for hund.

Vi disponerer ca 2 mål ute som er inngjerdet, og 250 kvm inne for trening på kalde og regntunge dager.

Norsk Rottweilerklubb, avd. Vestfold står i spissen for tilbudet, og vi har inngått samarbeid med Din Hundeskole i Norge og Vestfold og Telemark Hundeskole for å kunne tilby enda større bredde i kompetanse og kurstilbud. Vi tilbyr mange forskjellige kurs utover høsten og vinteren, slik som f.eks valpekurs, agility introduksjonskurs, grunnkurs, lydighet, «gå pent i bånd»-kurs, barn og hund-kurs, moro og triksekurs og mange flere.

Konseptet vårt bygger på positive innlæringsmetoder hvor vi belønner hunden for den adferden vi ønsker kombinert med gode grenser for eier og hund.

I tillegg ønsker vi å tilby kursdeltagere og andre med hund muligheten til å trene på et inngjerdet område. Derfor kan man betale en liten treningskontigent og benytte området når det er ledig i kalenderen.

Se kalenderen her

Vår visjon er å skape et miljø på treningsfeltet vårt hvor hvem som helst kan stikke innom for å trene med hunden sin, eller bare slå av en prat med de som er der. Det er plass til alle. Hundeeeiere, tidligere hundeeiere, fremtidige hundeeiere eller de som bare har lyst på kaffe og en prat.

ALLE raser er velkomne hos oss.

Da håper vi at vi ses.

Skrevet av
britt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *